Home » Contact » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Gert van der Winden
een maand geleden

Afgelopen Zaterdag een leuke en zeer leerzame curusdag gehad onder leiding van Tom waarbij veel geleerd is over het werken met iTrain.

Bedankt Tom en voor de gastvrijheid van Hobby in Praktijk en ik hoop in de nabije toekomst nog eens een bezoek te komen brengen om de prachtige modeltreinbanen aldaar te komen bewonderen en idee├źn op te doen voor mijn eigen baan in aanbouw.
Met vriendelijke groet, Gert

Ronny
2 maanden geleden

Gisteren vroeg uit de veren rit van 150km gedaan en dit voor de zeer waardevolle workshop van itrain beginners
Deze workshop is meer dan de moeite waard mooi stap per stap alles netjes uitgelegd
Gewoon top de workshop de vriendelijke mensen dus gewoon ook doen
Bedankt

Rick Waver
3 maanden geleden

Na lange tijd niet op de HIP te zijn geweest was ik gisteren zaterdag 7 september 2019 weer eens op de club. Voor mij een deja vu. Heerlijk. Kennis gemaakt met de nieuwe garde en gelijk aan de koffie met Rotterdamse lekkernij (Alex nog bedankt). Als "0ude vriend" uit het tijdperk HIP 1.0 deed het mij goed Tom, Alex en Mark weer te zien.Ook begreep ik dat Co en Jan nog steeds komen(leuk). Ik blijf dan ook weer regelmatig komen op deze gezellige en leerzame club. U ook? mvrgr. Rick

Ed Flameling
5 maanden geleden

leuke nieuwe site
maar ik kan nergens vinden wanneer jullie open zijn
een idee omdat (meer) prominet te plaatsen zeker omdat het niet meer elke zaterdag is

Tom Engelfriet
5 maanden geleden

Zaterdag 15 juni was ik weer eens op bezoek bij Hobby In Praktijk. Als vanouds was het weer gezellig aan de koffie tafel. Ik was uitgenodigd om mede met de andere vrijwilligers de Modelspoorgroep Sprinter uit Emmeloord te ontvangen. Er kwam een grote delegatie uit Emmeloord en iedereen was wel aan een bakkie koffie toe. Daarna werd er weer volop kennis gedeeld en de leden van de Sprinter waren onder de indruk van de banen die er staan. Ik denk dat het zeker voor andere modelspoorverenigingen een leuk uitje kan zijn om samen met hun leden eens een bezoek te brengen aan Hobby In Praktijk.

Marc van Elzelingen-Zanen
6 maanden geleden

Als vrijwilliger bij HIP heb ik gister zelf ook deel genomen aan de workshop iTrain.
(i)Tom bedankt voor het delen van jouw kennis.

Zeer leerzame dag door zelf eens aan de vragende kant te zitten.